USLOVI KORIŠTENJA

Molimo Vas da pažljivo pročitate Uslove korištenja. Korištenjem i posjećivanjem stranice www.volimzdravlje.ba podrazumijeva se da prihvatate Uslove, kao i sve njegove naknadne izmjene, bez prethodne najave i obavijesti.

Opće informacije

Uslovi korištenja naših usluga na web stranici www.volimzdravlje.ba u vlasništvu kompanije “Creative MD” d.o.o. Tuzla, određuju se za interakciju između korisnika i web stranice. Korištenje ove web stranice od strane korisnika bazira se na prihvatanju Uslova korištenja predstavljenih ovdje.

Korištenjem ove stranice potvrđujete da ste pročitali i razumjeli Uslove korištenja i saglasni ste da ih poštujete.

Modifikacija Uslova korištenja

“Creative MD” zadržava pravo da po bez prethodne najave povuče ili izmijeni bilo koju uslugu i sadržaj na ovoj web stranici. U bilo koje vrijeme možemo izmijeniti Uslove objavljivanjem izmijenjenih Uslova na ovoj web stranici. Vaša je odgovornost da povremeno pregledate ove Uslove. Nastavkom korištenja naše stranice i usluga, automatski se slažete da ćete poštovati revidirane Uslove.

Oglašavanje/promocija proizvoda i usluga

Kreiranjem naloga na našoj web stranici ili svojevoljnom pretplatom putem e-maila za informacije o našim novostima ili uslugama, pristajete na pretplatu koja uključuje newsletter biltene, promotivne materijale i druge informacije koje možemo slati. U svakom trenutku možete odustati od primanja obavještenja, odjavom korištenja usluga putem e-maila info@volimzdravlje.ba

Kupovina proizvoda

Ako želite da kupite bilo koji proizvod ili uslugu koji su dostupni putem web stranice, od vas će se tražiti da dostavite informacije potrebne za realizaciju kupovine. Kako bi se izvršilo plaćanje, potrebno vaše ime i prezime, adresa i broj telefona. Time izjavljujete i garantujete da su informacije koje nam dostavljate istinite, tačne i potpune.

Zadržavamo pravo da odbijemo ili otkažemo vašu narudžbu u bilo koje vrijeme ako postoji sumnja na prevaru ili bilo koju drugu sumnjivu ili nezakonitu radnju.

Analitika i zaštita podataka

Kompanija ima pravo da koristi informacije sa ove web stranice za analizu u cilju unaprijeđenja rada i usluga na web stranici www.volimzdravlje.ba

“Creative MD” garantuje da podatke korisnika ne otkriva trećima, osim u slučajevima propisanim važećim zakonima BiH i međunarodnim aktima.

Svaki korisnik stranice ima pravo podnijeti zahtjev da se njegovi lični podaci obrišu odmah nakon izvršene narudžbe proizvoda i/ ili usluga.

Izmjene u plaćanju

“Creative MD” može u bilo koje vrijeme izmijeniti cijene proizvoda, usluge, dostave, o čemu je dužan da unaprijed obavijesti korisnike usluga i od njih dobije saglasnost za takvu vrstu transakcije i narudžbe.

Refundiranje

“Creative MD” je dužan da refundira činjenično dokazanu štetu nastalu tokom isporuke proizvoda (fizičko oštećenje ili oštećenje koje ometa sigurnu upotrebu proizvoda), u suprotnom, sve naručene i plaćene usluge su nepovratne.

Zabranjena upotreba

Saglasni ste da nećete koristiti usluge i proizvode “Creative MD” na bilo koji način koji krši neki primjenjiv domaći ili međunarodni zakon ili propis.

  • Zabranjeno je da se lažno predstavljate ili pokušate lažno predstavljati kompaniju “Creative MD”, druge korisnike ili neko treće lice.
  • Zabranjeno je na bilo koji način kršiti prava drugih u vezi s bilo kojom nezakonitom, lažnom ili štetnom aktivnošću.
  • Zabranjeno je svako ponašanje koje ograničava ili sprečava upotrebu usluga drugim licima, uključujući korištenje uređaja, softvera ili sistema koji ometaju pravilan rad web stranice www.volimzdravlje.ba
  • Tokom korištenja komunikacijskih usluga potrebno je biti oprezan i ne davati osobne informacije o sebi ili svojoj djeci. “Creative MD” nije odgovoran za informacije koje korisnici postavljaju u chatu, komentarima i slično.
  • Zabranjeno je koristiti materijale kompanije “Creative MD” bez prethodnog pismenog pristanka kompanije kao i sve druge radnje koje mogu oštetiti rejting kompanije.
  • Možemo zabraniti pristup web stranici iz bilo kog razloga za koji smatramo da se krše Uslovi i dobra etika poslovanja.

Intelektualna svojina

Web stranica www.volimzdravlje.ba je vlasništvo kompanije “Creative MD”. Naši zaštitni znakovi, dizajn stranice i dizajn proizvoda ne smiju se koristiti u vezi sa bilo kojim proizvodom ili uslugom bez prethodnog pismenog pristanka kompanije.

Veze ka drugim web stranicama

Web stranica www.volimzdravlje.com može imati veze do drugih web stranica, ali za sadržaj, politiku privatnosti ili praksu drugih web stranica “Creative MD” ne preuzima nikakvu odgovornost.

 

Takmičenja, nagradne igre i promocije

Ako učestvujete u bilo kojoj promociji, molimo da pregledate pravila definisana u sklopu oglašene kampanje (takmičenja, nagradne igre i promocije).

Garancija

Biljni dijetetski suplementi nisu lijek i nisu namijenjeni za liječenje ni dijagnostiku bolesti. Efekti suplemenata mogu varirati od osobe do osobe zbog čega savjetujemo da se prije konzumacije bilo kojeg proizvoda konsultujte se sa vašim doktorom.

Ograničenje odgovornosti

Osim ako je drugačije propisano zakonom, naši uposlenici, saradnici i agenti ne mogu biti odgovorni direktno ili indirektno u slučaju kaznene, slučajne, posljedične ili bilo koje druge štete. Odgovornost kompanije je ograničena na prodaju proizvoda i/ili usluga. Ovi Uslovi se primjenjuju i tumače u skladu sa zakonima Bosne i Hercegovine.

Prihvatanje Uslova korištenja

KORIŠTENJEM USLUGA KOJE PRUŽAMO NA OVOJ WEB STRANICI, POTVRĐUJETE DA STE PROČITALI OVE USLOVE KORIŠTENJA I SLAŽETE SE DA ĆETE IH POŠTOVATI

Kontakt

Sve informacije, komentare ili zahtjeve možete slati na e-mail: info@volimzdravlje.ba

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

Ukoliko se desi da se u sadržaju web stranice pojavi gramatička, tipografska ili druga greška, pregledat ćemo i otkloniti iste kako bi sadržaj koji se nudi korisniku uvijek bio adekvatan i tačan u odnosu na ponuđene proizvode ili usluge.

Informacije, sadržaj, savjeti koje dobijete putem ove web stranice ne mogu biti adekvatni za lične, medicinske, finansijske ili druge odluke i akcije korisnika i za takve odluke trebate potražiti savjet od profesionalnih stručnjaka iz specifičnih polja djelovanja.

Ovi proizvodi nisu ocijenjeni od strane Agencije za lijekove i medicinska sredstva Bosne i Hercegovine i nisu namijenjeni za dijagnozu, liječenje ili prevenciju bolesti. Prije konzumiranja proizvoda “Creative MD” posavjetujte se sa svojim ljekarom.

Ukoliko se iz bilo kojeg razloga ne slažete sa dijelom ili u cijelosti sa Uslovima korištenja, možete u svakom trenutku svojevoljno prestati koristiti web stranicu www.volimzdravlje.ba, proizvode i usluge.

Korpa

Add a product in cart to see here!
0