Istaknuti
-24%

SLATKI PELIN ekstrakt, Creative MD, kapsule

24,90 KM

Za prirodnu odbranu od virusa, parazita i za jačanje imuniteta.

Slatki pelin ekstrakt Creative MD kapsule i glavni sastojak Slatki pelin (lat. Artemisia annua) pomažu jačanju imuniteta, djeluju protiv virusnih, bakterijskih, gljivičnih infekcija, parazita i raznih upalnih procesa u organizmu.

Njemački naučnici su dokazali da slatki pelin, zbog svog glavnog sastojka artemisinina koji ima sposobnost uništavanja stranih tijela, pokazuje veliku učinkovitost protiv koronavirusa zbog čega je ova biljka postala naročito tražena za vrijeme pandemije.

Vidi korpu

Opis

Slatki pelin ekstrakt, Creative MD kapsule, tradicionalni čuvar zdravlja

Slatki pelin ekstrakt, Creative MD kapsule, uništavaju parazite, gljivice, bakterije, viruse. Efikasan je protiv prehlade, gripe, temperature, koronavirusa. Rješava probleme vezane za: želudac, žučni mjehur, jetra, crijeva, a blagotvorno djeluje na krvne žile. Izuzetno efikasno pomaže kod bolnih menstruacija, bolova u zglobovima i stomaku. Kronova bolest, psorijaza, kao i autoimuni poremećaji ublažavaju se ovim biljnim suplementom.

Slatki pelin ekstrakt, je koristan kada je u pitanju anoreksija i nesanica. To je biljka porijeklom iz Azije stara više od 2.000 godina čiji ljekoviti sastojak artemisinin 20 godina uspješno liječi malariju i značajno podiže opći imunitet organizma. U novim naučnim istraživanjima, pokazao se izrazito učinkovitim u borbi protiv karcinoma, čak i kod vrlo agresivnih.

Artemisinin je glavna aktivna supstanca slatkog pelina koji podiže imuni sistem, čisteći organizam od kancerogenih i drugih stranih štetnih ćelija i tvari. Borac je protiv virusa i bakterija širokog spektra. Slatki pelin ekstrakt, sadrži još dosta ljekovitih sastojaka koji u sinergiji čine ogromnu korist za zdravlje čovjeka, a najvažnije su: kvercetin, luteolin, kamfor, beta-sitosterol i karvakrol koji blokiraju upalne procese i preveniraju pojavu bolesti.

Slatki pelin ekstrakt, Creative MD, kapsule N30. Dodatak prehrani, 30 biljnih kapsula.

Sastav/INCI: Artemisia annua, ekstrakt, 500 mg.

Način primjene: 1 do 2 kapsule dnevno.

 

Dijetetski biljni suplementi “Creative MD”

Dijetetski biljni suplementi “Creative MD” u kapsulama vraćaju tijelo u stanje prirodne ravnoteže i doprinose jačanju imuniteta kako bi organizam spremno odgovorio na različite “napade”.

Naši suplementi su vrhunske kvalitete, brzo djeluju i lako su probavljivi. Proizvode se pod najsavremenijim uslovima i pod strogim nadzorom farmaceutskih stručnjaka s višedecenijskim iskustvima u proizvodnji biljnih suplemenata.

“Creative MD” su 100% prirodni proizvodi, na bazi biljnih ekstrakata koji se mogu uzimati preventivno ili za razne zdravstvene poremećaje i bolesti.

Web stranica volimzdravlje.ba na jednom mjestu nudi prirodne suplemente proizvedene u Bosni i Hercegovini koji će značajno podići Vaš imunitet i pomoći organizmu da se odbrani od posljedica svakodnevnog stresa, patogena, zagađenja uzrokovanih fizičkim, hemijskim ili biološkim faktorima, koji se na kraju manifestuju kao fizička bolest tijela.

Moć zdravlja je u našim rukama. Biljni suplementi za zdrav i dugovječan život. Za zdravlje cijele porodice.

Dodatne informacije

Dr Creativus

aeromonas hidrophylia, alergije, autoimune bolesti, bijelo pranje, bubrezi, chronova bolest, crijevni paraziti, debljanje, dijabetes, dizenterija, gastritis, giht, gripa, groznica, imunitet, karcinom, kožne bolesti, krvni sudovi, lupus, malarija, masna jetra, migrene, neredovna menstruacija, otvaranje apetita, prehlada, psorijaza, reuma, tuberkuloza, virusi, ženske bolesti, zglobovi, žuč

1 recenzija za SLATKI PELIN ekstrakt, Creative MD, kapsule

  1. 5 od 5

    Hodžić

    Probala sam i odličan je proizvod. Sve preporuke ✔️


Napiši recenziju